Τελευταία νέα:
Το blog βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο. Σχόλια και προτάσεις στο info@comedylab.gr

BLOGS:Το 4ο Standup Festival 2014 έρχεται!

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη ετήσια γιορτή stand up είναι γεγονός! Φέτος σας περιμένουμε στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 στις 21.30! Νέοι, φρέσκιοι stand upers διεκδικούν τον τίτλο του νικητή μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας! Η βραδιά θα έχει πολύ κέφι, γέλιο και ρυθμό και θα κλείσει με την απονομή των βραβείων και live μουσική.

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Τους 3 νικητές επιλέγει συνδυαστικά μια Επιτροπή από επαγγελματίες stand up comedians αλλά και το κοινό, μέσω ψηφοφορίας που επιμελoύνται οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Για πρώτη φορά φέτος, το 1ο βραβείο θα είναι χρηματικό ποσό: 300 ευρώ θα διεκδικήσει ο πρώτος και καλύτερος

Και οι 3 νικητές θα έχουν την ευκαιρία μελλοντικών συνεργασιών με επαγγελματίες stand up comedians και για παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. 

 Μέλη της Επιτροπής (με αλφαβητική σειρά):

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑTΖΑΡΑΚΗΣ | ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ | ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ | ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ |
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΚΑΡΗΣ | ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΣΣΑΣ | ΠΑΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

 Η προβολή και η μετάδοση σε όλη την Ελλάδα μέσω διαδικτύου θα γίνει σε συνεργασία με το COMEDYLAB (http://www.comedylab.gr).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Εάν είσαι νέος ή νέα, ανήσυχος και ανήσυχη και κάνεις τους φίλους σου να γελάνε, και σ αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής, και το ανέβεις στην σκηνή δεν σου κόβει τα πόδια και γενικώς γουστάρεις stand up και συνέχεια σκέφτεσαι από μέσα σου "μπορώ και εγώ να το κάνω αυτό", τότε στρώσου και γράψε ένα κείμενο, το καλύτερό σου, και φτιάξε ένα video για να μας στείλεις, μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών.Μετά, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΟΝΟΜΑ / ΕΠΩΝΥΜΟ /ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ / ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) και στείλε μας το video (μην ξεχνάς, όχι παραπάνω από 3 λεπτά) στο e-mail: 4thstandupfestivalath@gmail.com

 

Διοργάνωση: Πολύτροπον Τέχνης, ENDORFINI. arts.ideas.people.
Χορηγός επικοινωνίας: comedylab.gr

 

Επικοινωνία για πληροφορίες: Αναστασία Παπαγεωργίου (6932740751) & Ιωάννα Μυλοπούλου (6936650587)