Είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ⎮ Better call Meg #1

Channel: 

Παιδικοί μου φίλοι επιτέλους έφτασε η ΝΕΑ ολοκαίνουρια εκπομπή, αμιγώς με νομικά ζητήματα. Ξεκινάμε δυναμικά με την θεμελιωδη έννοια της νομικής επιστήμης, το Σύνταγμα. Μου το είχατε ζητήσει πολλοί από εσάς αλλά και εγώ ήθελα να ξεκινήσω με αυτό, διότι εφόσον γνωρίζουμε τα βασικά μπορούμε μετά να κάνουμε βουτιά σε πιο ειδικά ζητήματα! Πάντοτε, βέβαια, η ανάλυση που κάνω είναι πολύ απλή και σε κάθε τι που αναφέρω θα μπορούσα να συμπληρώσω 1002 πράγματα! Ελπίζω να τα κατανοείτε Πάντοτε είμαι διαθέσιμη, όσο μπορώ, να απαντάω στις ερωτήσεις σας στα σχόλια.

Επιπλέον, θέλω να γνωρίζετε ότι πίσω από κάθε ζήτημα που κάνω βίντεο περνάω πολλές ώρες διαβάζοντας και ψάχνοντας και πραγματικά σας ευχαριστώ για την στήριξη που δίνετε και στα βίντεο μου και στα ποσό του instagram!

Όπως επίσης και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο φίλο και συνάδελφο Πασχάλη για τη βοήθεια στην επιμέλεια του κειμένου. Ο Πασχάλης μου έχει δώσει ξανά τα φώτα του για συνταγματικά ζητήματα. Στο προφίλ μου στο instαgram μπορείτε να βρείτε το live που έκανα για την λογοκρισία της τέχνης με αφορμή το νέο νόμο, στο οποίο live βοήθησαν πααααρα πολυυυ οι γνώσεις και οι ερμηνειες του.

Περιεχόμενα
0:00​ Χαιρετούρες
1:10​ Ξεκινάμε με το Σύνταγμα
1:57​ Γιατί χρειαζόμαστε το Σύνταγμα
3:06​ Τι είναι το Σύνταγμα
4:00​ Γιατί είναι γραπτό
5:04​ Κράτος - Όργανα του Κράτους
6:12​ Βάση Πολιτεύματος
6:40​ Συνταγματικά Δικαιώματα
8:56​ Δεν αλλάζει το Σύνταγμα;
10:21​ Θέμα του επόμενου βίντεο
11:12​ Bloopers

✓Μην ξεχάσετε το τίμιο Subscribe (και ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ντιν ντιν):

https://www.youtube.com/channel/UCDEj...​

✓το τίμιο like
✓το τίμιο comment

Για καθημερινό γέλιο και άλλα:
⭐︎instagram: (@nefelimeg) :https://www.instagram.com/nefelimeg/?...​

⭐︎Facebook (@nefelimeg): https://www.facebook.com/nefelimeg/

Η υπέρτατη @tesissi είναι το mastermind για τα υπέροχα thumbnails και το καινούργιο intro Την αγαπώ τετραπλά και την ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ!

κομμάτι: 7η του Μπετόβεν

Tags: