ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ - ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

Channel: 

Στο ΜΠΡΑΗΝΤ ΣΑΗΝΤ δεν θα ακούσεις:

❌ Για τον σταυρό που κουβαλάνε οι ασθενείς
❌ Για αληθινούς ήρωες της καθημερινότητας
❌ Για οποιοδήποτε κλισέ συνδέεται με τις ασθένειες

Το 11ο επεισόδιο ΜΠΡΑΗΝΤ ΣΑΗΝΤ είναι αφιερωμένο στην πολλαπλή σκλήρυνση, καθώς, επίσης, προκρίθηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στην κατηγορία "PODCAST".
Θα ηταν αναμενόμενο θα έλεγε κανείς αφού με πρόλογο πολλαπλών λογοπαίγνιων, ποτέ δε χάνεις, φέρνεις σίγουρη νίκη.
Καλεσμένοι αυτή τη φορά στην ποντκαστική μας γωνίτσα, ήταν ο Άλεξ και o Λευτέρης, οι οποίοι σκληραγωγημένοι απο την χρόνια πάθηση τους, μας κάναν εναν υποτυπώδες μπουλινγκ (Δήμητρα Νικητέα ο πιο ανθεκτικός σάκος του μποξ στην αγορά), και μας μίλησαν για τα πιο χοτ trance πάρτι που έζησαν στη διασικασία των μαγνητικών εξετάσεων, για την απογοήτευση της γραφειοκρατίας, για την οδύσσεια της φαρμακευτικής αγωγής, και εξέφρασαν το θυμό τους για τα κουταβίσια μάτια που δέχονται στο άκουσμα της σκλήρυνσης.
Αυτό το επεισόδιο είναι μια πανδαισία ιστοριών μαγειρικής, λεμονάτης πανάκειας, αμέτρητων αναφορών bdsm (για τους μερακλήδες ακροατές), εξύμνησης της Jodi Foster, και τελειώνει σαφώς, με ένα ψυχρό διάγγελμα. Ούτε ευχαριστούμε, ούτε φιλάκια, ούτε αγκαλιές και χαιρετούρες. Ξερά και στεγνά "ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ". Αμ δε θέτε παπι άιζ, ΑΜ ΔΕ ΘΑ' ΧΕΤΕ.

Μουσική τίτλων: Ermis (@ermismusic)
Συμπαραγωγή: Radcast

Tags: