ΕΖΗΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΣΕ ANIME - ΙΑΠΩΝΙΑ !!!

Channel: 

日本へようこそ ή αλλιώς Καλώς ήρθατε στην Ιαπωνία.

Αυτό το βίντεο το αφιερώνω στην μικρή Άννα-Μαρία που κατάφερε μεγαλώνοντας να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να κάνει το ταξίδι που ήθελε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην Ζωή της!

Ξεκινήσαμε απο το τόκιο, που είναι ένα πανέμορφο ΧΑΟΣ, συνεχίσαμε στο μαγευτικό Κιότο που ξεδιπλώνει μπροστά σου όλη την παράδοση της Ιαπωνίας με τους άπειρους ναούς και τα πανέμορφα σοκάκια του, πήραμε το τρένο για Οσάκα που είναι μια πιο σύγχρονη Πόλη, φτάσαμε στην χιροσίμα που είναι η πρωτεύουσα της Ειρήνης και ανατριχιάσαμε μπροστά στο κτίριο που έπεσε η πυρινική βόμβα, επισκεφθήκαμε το νησί της Μιγιατζίμα και είδαμε την Ιαπωνική φύση σε όλο της το μεγαλέιο και καταλήξαμε στο Τόκιο για να ξανα γίνουμε παιδιά.
Α! και φάγαμε οοοοοοτι τρωγόταν ή και οχι :D

Fact1: Το ταξίδι αυτό το έκλεισα 7 μήνες πριν γιατί ήμουν σε αναζήτηση φθηνών αεροπορικών και με το που τα βρήκα τα έκλεισα. (700ευρώ πήγαινελα)
Fact 2: Δεν έχουν πουθενά κάδους σκουπιδιών στο δρόμο οπότε αν σκοπεύεις να την επισκεφθείς πάρε μαζί σου σακούλες για ευκολία
Fact3: ΜΗΝ αφήσεις ποτέ μπουρμπουάρ τους ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ
Fact 4: Ενιωθα σαν να είμαι σε μια τεράστια παιδική χαρά
Fact 5: Δεν παίρνουν παντού κάρτες οπότε να έχεις πάνω σου μετρητά
Fact 6: Δεν μιλάνε σχεδόν καθόλου αγγλικά οπότε το google translate θα σε βοηθήσει πολύ!
Fact 7: Δεν είχα κλείσει απο πριν τίποτα εκτός απο το πρώτο ξενοδοχείο στο Τόκιο και τα εισιτήρια του τρένου που σου συνιστώ να κλείσεις οπωσδήποτε γιατι μπορείς να πάς παντού με το ίδιο εισιτήριο. Για 10 μέρες και όσες διαδρομές ήθελα μου κόστισε 350 ευρώ το άτομο.
Fact 8: ΕΜΠΕΙΡΙΑΡΑ ΖΩΗΣ (bucket list check)

Μην διστάσεις να ρωτήσεις οτιδήποτε άλλο θέλεις στα σχόλια και ανυπομονώ να ακούσω το feedback σου. Τα σχόλια σας είναι σημαντικά!

*Ευχαριστώ που ξοδεύετε χρόνο απο τη ζωή σας για να δείτε την δική μου..
* Αν σου άρεσε αυτό το βίντεο cool, έχουμε το ίδιο γούστο :p

Facebook Fan page : https://goo.gl/LKOfxu
Subscribe here : https://goo.gl/kHWnuE

Tα περισσότερα outfit μου είναι απο SOCIAL OUTKAST

Βρες το SOCIAL OUTKAST:
https://socialoutkast.gr/
INSTA @socialoutkastathens https://b.link/raayzh
TIK TOK @socialoutkastathens https://b.link/a8t5xv

Tags: