Δεν Σας Χάλασε! Stand Up Comedy και τετοια

Channel: 

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε κωμωδία με κάφρικα one-liners, άκυρα pop references, μετα-χιούμορ και τρύπιες σκέψεις; Ναι, ούτε εμείς! Βασικά, γαμάει, είναι ακριβώς το πνεύμα της εποχής. Γι' αυτό και κάνουμε μια παράσταση πάνω σ' αυτά. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ!



Ούτε εμάς μας χάλασε. Σάββατο 2/4 στο Senza θα ζεσταθούμε μαζί, για την συνέχεια της βραδιάς μετά, με ένα stand-up comedy show (μια ώρα και κάτι).

Αυτή την φορά, ρεπό παίρνει ο Blink Mike και την θέση του παίρνει ή υπέροχη Χρύσα Κατσαρίνη.



ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΔΑΡΗΣ: ο πιο «κωμικός των κωμικών», αντικειμενικά ό,τι πιο ψαγμένο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Επιβάλλεται να έχετε παρακολουθήσει κάνα μισάωρο κωμωδία για να μπείτε στο κλίμα του. (λογικά θα βγαίνει προς το τέλος έτσι κι αλλιώς, μην ανησυχείτε)



Xrysa Katsarini: Γλυκιά, ξανθιά και κάφρος εκεί που πρέπει. Ψάξου με το ΧΙΚ και γενικότερα με το stand up της.



Alexandros Titkov: ο αιώνιος έφηβος. Τον έχετε δει ως NightpowerGR και σε διάφορα βιντεάκια ComedyLab κλπ., τελοσπάντων ψαχτείτε με Τιτκώβ άμα δεν ξέρετε τί παίζει.



Apollon Roach: μικρός έπεσε σε ένα τεράστιο bong κι από τότε εθίστηκε στην μαριχουάνα. Μπορεί να περιέχει ίχνη μισανθρωπιάς, μηδενισμού κι αδιαφορίας. Not for the faint of heart.



Special καλεσμένοι ο Kωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.




Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ, χάριν του Σαββατιανού pre-drinking.
Με το που τελειώσει η παράσταση, ακολουθεί συνδυαστικό party Senza-κωμικών με interactive drinking games, μέσω μικροφώνου!



Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων στο τηλέφωνο 2103251789 (09:00 - 17:00), ελάχιστη κατανάλωση 3€ άμα κάτσετε σε τραπέζι. PRO-TIP: πιείτε, γίνονται όλα πιο αστεία.



To show ξεκινάει αυστηρά στις 21:45!