Η αποψάρα μου - για την συνωμοσιολογία

Channel: 

Subscribe: https://bit.ly/3MGAImQ

Αυτή είναι μια κωμική εκπομπή η οποία πραγματεύεται την αποψάρα μου για διαφορετικό θέμα κάθε φορά. Γιατί είναι το ίντερνετ και αυτό κάνουμε εδώ.
Σε περίπτωση που κάποιος διαφωνεί η προσβληθεί από την αποψάρα μου, να ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη και να ξέρει πως είναι ευπρόσδεκτος να μου γράψει στα σχόλια την δική του αποψάρα για να μπορέσω να την αγνοήσω επιδεικτικά. Μην ξεχνάτε πως αν δεν σας άρεσε αυτό που είδατε, πριν το κλείσετε ή με βρίσετε, μπορείτε πάντα να κάνετε Subscribe για να δώσετε ανάμεικτα σήματα, που όπως ξέρουμε όλοι είναι η χειρότερη τιμωρία.

Σε αυτό το επεισόδιο λέω την αποψάρα μου για την συνωμοσιολογία ή αν προτιμάτε "όλα αυτά που μας κρύβουν". Αν όντως προτιμάτε να το λέτε έτσι παρόλα αυτά πιθανότατα να μην είναι και το αγαπημένο σας επεισόδιο αυτό ή να μην μπορείτε να το δειτε καν γιατί έχετε PSTN σύνδεση και μένετε σε κάποιο καταφύγιο περιμένωντας να σωθείτε από την αποκάλυψη που έρχεται ή απο τον αόρατο εχθρό και τα κρυφά μάτια των μυστικών υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση εφόσον έχετε αρκετό ίντερνετ για να διαβάσετε αυτό το description, έχετε και αρκετό ίντερνετ για να πατήσετε το like και το subscribe. Άντε μπράβο!

● Που μπορείτε να με βρείτε:
Instagram: https://www.instagram.com/andreaspasp...
Facebook: https://www.facebook.com/andreaspaspa...

● Ευχαριστώ τον Κώστα Γρηγορακάκη και το crew του που υπέμειναν όλη την αποψάρα μου πίσω από τις κάμερες, στην σκηνοθεσία και στο μοντάζ.

Tags: